SAMSUN / İLKADIM - Gazi Ortaokulu

Ekm

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 100. Yılı Etkinlikleri olarak  OKUSAM Projesi Kapsamında Cumhuriyet Temalı Kitap Okuma Etkinliğimizi yaptık.

GERİ DÖNÜŞÜME DESTEK OL

Ekm

Okulumuz öğrencileri öğretmenleri eşliğinde TÜYAP Fuarını ziyaret ederek, çeşitli kitaplar aldılar.

Ekm

Okulumuzdan büyük başarı. Birçok okulun başvurup sayılı okulun kazandığı 4006 Bilim Fuarı başvurumuz kabul edildi. Başta koordinatör öğretmenimiz Yavuz Özkök ve Fen Bilimleri öğretmenimiz Kemal Akın olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize, yöneticilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

2023/2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönemi kapsamında genel veli toplantımızı 21.09.2023 tarihinde gerçekleştirdik.

Eyl

Öğrencilerimiz, öğretmenleri eşliğinde Bilim Sanat Atölyelerini gezdiler.

OKULUMUZ DERS ZAMAN ÇİZELGESİ

Eyl

öğrencilerin hastalık, doktor randevusu ve diğer sebeplerle okuldan erken alınabileceği saatler

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı  öğretmenler kurulu toplantısı 05.09.2023 Salı saat 10:00 da  gerçekleştirildi.