DENEME SINAVINDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖDÜLLENDİRDİK

SPORTİF YARIŞMALARDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖDÜLLENDİRDİK

Ara

İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlileri okulumuza hijyen eğitimi ve uyuz hastalığından korunma yollarını anlatmak üzere geldiler. Verdikleri faydalı bilgiler için kendilerine teşekkür ediyoruz

AFET BİLİNCİ EĞİTİMLERİ

Ara

Okullarda Orman Programı kapsamında öğretmenlerimiz Hasibe DEMİR ÖZKAN ve Ferihan İNAN koordinatörlüğünde okul bahçemizde orman timi öğrencilerimizle fidan dikimi etkinliği yapılmıştır.

ENGELSİZ İLK YARDIM ANLATIM DİJİTAL İÇERİKLERİ

Ara

Okullarda Orman projesi kapsamında, Samsun Orman İşletme Müdürlüğü'nde görev yapan Orman Mühendisi Hasan BULDU, İklim Değişikliği ve Ormanlarımız konulu bir seminer düzenledi. Öğrenciler tarafından ilgiyle takip edilen bu etkinlikte, bilgi dolu bir gün geçirildi ve öğrencilere çeşitli hediyeler sunuldu.

Ara

İçişleri Bakanlığının projesi kapsamında bugün 5. sınıf öğrencilerimize 112 Acil Çağrı Merkezinden gelen görevliler tarafından 112 Acil durumlarda bildirim farkındalık eğitimi verildi.

Kitap Okuma etkinlikerimiz devam ediyor

Kas

Okulumuzda bugün Prof.Dr.Dilek Çelikler tarafından “Atıklar ve Geri dönüşüm” konulu Tübitak Bilim Söyleşisi yapıldı. Sayın hocamıza son derece verimli ve bilgilendirici söyleşisi için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

KAHRAMANLAR SINIFTA KİTAP TANITIMIMIZ.

İŞTE YENİ OKUL LOGOMUZ

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADIK