May

Okulumuzun bahçesi İlkadım Belediyesi tarafından  yıkanmıştır. İlkadım Belediyesi' ne vermiş oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür ederiz.

LGS SEMİNERLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Nis

EN ANLAMLI MESAJ (KAN BAĞIŞI)

"TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ" YENİ MÜFREDAT TASLAĞI

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, şiirler, müzikler,dans gösterileri ve çeşitli etkinliklerle kutladık. Kutlamada emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ahmet Bahadır ve beraberindeki heyet okulumuzu ziyaret etmiştir. Okulun ve çevresinin genel durumu ve güvenliğiyle ilgili konularda bilgi alan Sayın Bahadır' a bu nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ediyoruz.

ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖDÜLLENDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

LİSE TANITIM GEZİLERİMİZ BAŞLADI

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZ, 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİMİZİ ANMA GÜNÜNDE TİYATRO GÖSTERİSİ DÜZENLEDİLER

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİMİZİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI

LGS 2024 BAŞVURULARI KILAVUZU YAYINLANDI

Mrt

Okulumuz konferans salonunda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma töreni yapılmıştır. Törende öğrencilerimiz tarafından çeşitli yazı,şiir, Oratoryo  gösterisi sunumları yapılmıştır.Töreni hazırlamada emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

22 mart Dünya su gününü kutladık

Mrt

Şanlı Bayrağım isimli Etwinning projemizin tüm ortaklarının katılımıyla İstiklal Marşı’nın seslendirilmesi.